.

.

New
Гнездо за дистанционно управление, Умна портативна пишеща машина гнезда със Сливи Горенето мивка за дома за 90-250V(Transl)

Гнездо за дистанционно управление, Умна портативна пишеща машина гнезда със Сливи Горенето мивка за дома за 90-250V(Transl)

BGN 21.83

Наличност
Налично за поръчка

【Однокнопочный преминете】Умен изход поддържа основните умни колони на пазара.С ръчен бутон за захранване може да се използва като однокнопочный ключ. 【Избягвайте повреди】Използвайте мобилен телефон за дистанционно включване на дезинфекция, без контакт, за да се избегне увреждане на кожата и очите.Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път. 【Управление на времето】Управление на времето, домакински уреди, използвайте приложение, за да настроите времето, нека електрически уреди, които работят автоматично. 【Сигурен и надежден】Външната обвивка е изработена от высокотемпературного огнезащитни материали 750℃, а вътрешната част е изработена от висококачествено оборудване, което е безопасно и сигурно използване. 【Дистанционно управление】Тази умна изход Wi Fi поддържа приложение за дистанционно управление, което е удобно за вас, за да управляват на битова техника.Функция : 1. Wi Fi Smart socket, поддържа приложение за дистанционно управление, което е удобно за вас, за да управляват на битова техника.2. Управление на времето домакински уреди, използвайте приложение, за да настроите времето, нека електрически уреди, които работят автоматично.3. Използвайте мобилен телефон за дистанционно включване на дезинфекция, без контакт, за да се избегне увреждане на кожата и очите.4. Подкрепа за основните интелигентни говорител на пазара.С ръчен бутон за захранване може да се използва като однокнопочный ключ.5. Външната обвивка е изработена от высокотемпературного огнезащитни материали 750℃, а вътрешната част е изработена от висококачествено оборудване, което е безопасно и сигурно използване.Спецификация : Тип елемент : Smart Socket Shell Материал : огнеупорна ABSPlug Напрежение : 90-250 В Максимална мощност : 2200 W/10 AWi Fi Стандарт : 2.4 G b/g/NControl Система : за умен живот APPWireless Разстояние : ≥100 м (без бариери)Безжична честота : Посъветвайте (433 Mhz)Как да използвате : Изтегляне на ПРИЛОЖЕНИЕ в ръководството, регистрирайте се и влезте в системата, включете smart plug, син индикатор Wi-Fi мига, натиснете и задръжте ключа за контакти около 5 секунди, докато синият индикатор не започне бързо да мига, след това го пуснете, влезте в приложението, натиснете знак"+", изберете електротехник и изберете гнездо за свързване се използва.Списък с пакети : 1 x Socket1 x Ръководство.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи