.

.

New
Vophoeen 3 бр. OEM Оригинална Задната част на Задната Камера Стъклена за Замяна на Обектива за Samsung Galaxy S20 Ultra (всички носители), с Adhisive предварително зададена и ремонт набо?

Vophoeen 3 бр. OEM Оригинална Задната част на Задната Камера Стъклена за Замяна на Обектива за Samsung Galaxy S20 Ultra (всички

BGN 6.95

Наличност
Налично за поръчка

Нова OEM оригинална задна задна камера за подмяна на стъкло, подходящ за Samsung Galaxy S20 Ultra (всички носители) на задната стъклена камера обектив.моля, проверете правилния номер на модел, преди да купите този продукт.В комплекта са включени 3шт galaxy s20 ultra camera glass lens replacement в случай на инцидент задната част на задната камера glass lens идва със силна предустановкой, която улеснява инсталацията.Обектива на камерата се използва за замяна на повредени или поцарапанного S20 ultra back camera стъкло за подмяна на лещата, ако стъкло на обектива на вашата част на камерата S20 ultra back glass надраскан или счупен, това е нещо, което ви трябва. 3 в 1 S20 ultra camera glass repair parts набор от инструменти и чиста кърпа са включени в комплекта.не е нужно да губите повече време и пари, за да получат средства за ремонт.Лесно се инсталира, но ако не сте сигурни как да го оправя.можете да проверите съответните видео в Youtube.това може да помогне да си само по-гладка. 3шт OEM оригинална Задната част на Задната камера Стъклена за замяна на обектива за galaxy S20 ultra _BOS_ всичко носи).Характеристики на стъкло камера : 1 : Задната част на задната смяна на стъкло камера за S20 Ultra ,не е подходящ и за други модели. 2 : Пакет включва 3шт S20 ултра нов OEM задната част на задната камера стъклен обектив. 3 : Добро качество на s20 ultra camera glass lens repair tools kit комплект е включена за ремонт на повредени и поцарапанного стъкло на обектива на камерата. 4 : Ръководство за инсталиране не е включен,моля, потърсете съответните видео в Youtube, стъпка по стъпка, ако не сте сигурни, как да се определи стъкло на камерата.Кръст Бод Пакет включва : 3 бр. OEM оригинална S20 ултра помещение стъкло на обектива на подмяна на 1 бр. Ремонт нож, 1 бр. Черен пинсети 1x чистящая хартия(суха)+1x чистящая хартия(влажна) 1x чиста кърпа.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи