.

.

New
GXSGTT легло, висока интензивност Магнит Магнитен перфорирана врата стопор на Разположение на скритата врата стопор Мебели Врати хардуер периферия (цвят : B)

GXSGTT легло, висока интензивност Магнит Магнитен перфорирана врата стопор на Разположение на скритата врата стопор Мебели Врати

BGN 83.30

Наличност
Налично за поръчка

Магнит притежава голяма сила на засмукване, която не се страхува от силни ветрове, а също така сигурно и стабилно защитава декорация на дома.Лесна инсталация.Силна магнитна рамка, която да запушва.Удължаване и сгъстяване.Здрава въздушна възглавница за главата.Магнит притежава голяма сила на засмукване, която не се страхува от силни ветрове, а също така сигурно и стабилно защитава декорация на дома.Лесна инсталация.Силна магнитна рамка, която да запушва.Удължаване и сгъстяване на въздушните възглавници head.Name : Вратата стопорматериал : Цинк сплавтип : Етаж вратата стопор.Пакетът включва : 1 x врата стоп NOTICE1. Ако не ви е нужен вид на лого, моля оставете съобщение в ред и да изберете доставка от склад в Китай.2. Ако инсталирате стикер без перфорация, моля, използвайте я след закрепване в рамките на 24 часа.3. Това е приемливо с грешка на измерване в 1-3 мм. и предпазва декорация на дома безопасно и стабилно.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи