.

.

New
Michigan Пробийте 200 Series High-Speed Steel General Purpose Пробийте Bit, 5 Морс Taper Shank, Спирала каннелюра, 118 Градуса Обикновена точка, 1-27/32 Размер (опаковка от 1)

Michigan Пробийте 200 Series High-Speed Steel General Purpose Пробийте Bit, 5 Морс Taper Shank, Спирала каннелюра, 118 Градуса

BGN 199.20

Наличност
Налично за поръчка

Инструменти от бързорежеща стомана са добри за повечето приложения с общо предназначение, като предлага комбинация от твърдост и шок вискозитет за издръжливост. Условна точка на 118 градуса.Конична опашка Морз ви позволява да поставите инструмент директно в шпиндел машина, за да се улесни прилагането с висок въртящ момент, например при големи избраните проекти на рязане.При движение обратно на часовниковата стрелка (наляво разрез) спирала нарезно инструменти за премахване на чипове нагоре и от границата, за да се намали задръстванията. размер 1-27/32 инча.Мичиганское тренировка с тънка опашка.Инструменти от бързорежеща стомана са добри за повечето приложения с общо предназначение, като предлага комбинация от твърдост и шок вискозитет за издръжливост. Условна точка на 118 градуса.Конична опашка Морз ви позволява да поставите инструмент директно в шпиндел машина, за да се улесни прилагането с висок въртящ момент, например при големи избраните проекти на рязане.При движение обратно на часовниковата стрелка (наляво разрез) спирала нарезно инструменти за премахване на чипове нагоре и от границата, за да се намали задръстванията. размер 1-27/32 инча.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи