.

.

New
ANJ Electric Recliner Chairs W/Дишаща Bonded Leather, Overstuff Power Reclining Chair with USB Port, Motor Recliners Single Sofa (Brown)

ANJ Electric Recliner Chairs W/Дишаща Bonded Leather, Overstuff Power Reclining Chair with USB Port, Motor Recliners Single Sofa

BGN 57.04

Наличност
Налично за поръчка

????✔ Електрическа система откидывания : Самото натискане на два бутона се активира функцията за откидывания с изключително гладко леко движение.Това ще бъде от голяма полза, особено за хора с двигателни увреждания, поради възраст или заболяване. ????✔ Удобен и здрав : Дизайн с меки възглавници за главата и гърба при различни използване на четене на книги, гледане на телевизия и сън осигурява изключителен комфорт за шията, гърба и кръста.Също така здрава стоманена конструкция осигурява използването на 25 000 пъти. ????✔ USB порт за зареждане и лесно почистване : той идва с един USB порт за зареждане е от дясната страна на стола, за да си устройство заряжали дистанционно управление и дребни предмети в рамките на reach, а също и дишаща кожа лесно се почистват. ????✔ Тежкотоварни и с перфектен размер : Общият размер на 39"W x 28"D x 39"H, удължена дължина – 64", височина на седалката - 18,3", Размери на седалката - 21,7"W x 21,7"D, максимална товароносимост - 300 паунда. ????✔Гаранция : ANJ осигурява безплатно споделяне на проблеми с инсталирането на повредени и липсващи части с гаранция 1 година гаранция, не се колебайте да се свържете с нас за всяка покупка.Ние предоставяме на ваше разположение услужливое, на бързото и приятелско обслужване на клиенти.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи