.

.

New
Esright Electric Power Lift Chair Recliner Sofa за възрастни хора с вибрационным масаж и поясничным топло, 3 Позиции, 2 странични джобове и подстаканниками, USB портове са лесно достъпни с?

Esright Electric Power Lift Chair Recliner Sofa за възрастни хора с вибрационным масаж и поясничным топло, 3 Позиции, 2 странични

BGN 75.84

Наличност
Налично за поръчка

【Power Lift Chair with Silent Motor】Esright lift chair се захранва от сертифициран UL устройство, което може да тласне целия стол нагоре, за да помогне на старши се изправи лесно, без да се добавя никакъв стрес до колене и гърба, и може да се регулира предница или легнало положение(опира до 145° с), което предпочитате с помощта на 2 копчета на един стол. 【Вибриращ масаж и поясничное отопление】Стол recliner идва с 8 точки вибрационни масаж и поясничным отопление, които се контролират от удобно дистанционно управление. 【Здрава тапицерия и лесна за почистване】Той е оборудван с висококачествена композитным материал за лесно почистване(просто избършете с кърпа) и ви осигурява отличен комфорт, а също на определен ефект против сплъстяване и анти-пиллинга. 【Удобна USB зареждане 】Допълнителна USB-изход, ще ви позволи да зареждате вашите устройства по време на седящо или легнало положение. (Забележка : USB портове САМО за ниска консумация на енергия устройства като телефон, i Pad или слушалки.). 【Поставки за чаши и странични джобове】Две поставки за чаши след и странични джобове за напитки или други малки обекти в обсега-добър дизайн за ежедневна употреба. 【Топло известие】1.Доставка : Кораби в 2 кутии, в същия ден, но не могат да доставят, докато в същото време. 2.Супер лесно сглобяване и отнема само 10-15 минути, за да завърши инсталирането, никакви средства не се изисква. 3.Препоръчителна височина на : 5'1"-5'9". 4.Гаранция : 1-годишна техническа гаранция на подвижен двигател и стоманена рама. 5.Поддръжка на Esright : Ние се гордеем с ненадминат отчетите на опит.На всички въпроси ще отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи