.

.

New
Отдалечен затвор мобилен телефон за iPhone и Android,многофункционален пулт за дистанционно управление ТИК Tok,заснемане на снимки и видео, управление на силата на звука, ?

Отдалечен затвор мобилен телефон за iPhone и Android,многофункционален пулт за дистанционно управление ТИК Tok,заснемане на снимки

BGN 17.44

Наличност
Налично за поръчка

Натиснете [квадратна бутона], за да направите снимка или видео (Някои телефони не могат да бъдат използвани, моля, използвайте вторият метод).Дълго натискане на бутон [нагоре] или [левия бутон] в продължение на три секунди, за да направите снимка (Дълго натискане в продължение на 5 секунди, за да направите втората снимка непрекъснато). регулатор на силата на звука : 1.Дълго натискане на бутоните за нагоре в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука, бутон надолу за намаляване на силата на звука или 2.Дълго натискане на бутоните за нагоре в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука. щракнете с левия бутон в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука, и десния бутон, за да намалите силата на звука.(В зависимост от различните модели на мобилни телефони, изберете един от двата метода на работа).Използването на Тик Tok:Потребителите на Android могат да работят директно, а потребителите на IOS, трябва да включите функцията assistive touch, когато трябва да използвате функцията за обръщане на страниците(Настройки→Специални функции→Touch→Assistive Touch→ON).Съвети за използване многофункционален пулт за дистанционно управление.натиснете [квадратна бутона], за да направите снимка или видео (Някои телефони не могат да бъдат използвани, моля, използвайте вторият метод) Продължително натискане на [нагоре] или [левия бутон] в продължение на три секунди, за да направите снимка (Дълго натискане в продължение на 5s, за да направите снимка). направете втората снимка непрекъснато _BOS_ регулатор на силата на звука : 1.Дълго натискане на бутоните за нагоре в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука, бутон надолу за намаляване на силата на звука, или 2.Продължително натискане на левия бутон в продължение на 3 секунди, за да увеличите силата на звука и десния бутон за намаляване на звука.(В зависимост от различни модели мобилни телефони изберете един от двата метода на работа _BOS_ Използвайте Тик Tok:Потребителите на Android могат да работят директно, а потребителите на IOS, трябва да включите функцията assistive touch, когато трябва да използвате функцията за обръщане на страниците(Настройки→Специални функции→Touch→Assistive Touch → ON).Пратката. - Мултифункционално дистанционно управление x1. - 2032 3 V литиева монета батерия x2. - Каишка за китката x1. - Ръководство за потребителя x1. ВНИМАНИЕ : Този продукт съдържа малки детайли, като например (батерия и капака на отделението за батерията), които могат да причинят.Моля,съхранявайте в място, недостъпно за деца, задушаване при поглъщане от деца.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи