.

.

New
Hemobllo Зодиак Тигър Телефон Щанд Дървена Притежателя на Мобилен Телефон Карикатура на Притежателя на Таблета, Мобилен Телефон Категория Аксесоари за Телефон, Табле?

Hemobllo Зодиак Тигър Телефон Щанд Дървена Притежателя на Мобилен Телефон Карикатура на Притежателя на Таблета, Мобилен Телефон

BGN 8.26

Наличност
Налично за поръчка

Поставка за телефон Зодиака Тигър е Направен от добър материал, безопасно, практична и трайна употреба.Продуктът е с изящна изработка.Зодиак тигър телефон щанд идеален за дома, спалня, дневна, офис, хотел, училище употреба, така че тя може да направи живота си по-удобен.Zodiac Тигър Phone Stand изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Zodiac Тигър Phone Stand Практична скоба за телефон, освободете ръката по време на гледане на видео, слушане на музика, извършване на видеоразговори.Zodiac Тигър Phone Stand Продукт ще бъде в скоро време, когато ще трябва да се възползва от тях в продължение на дълго време по един начин.Описание на Този обект представлява скоба за телефон под формата на тигър, който е изработен от висококачествени материали за трайно и практично използване.Изискан дизайн, не може да бъде поставка за телефона, и може да бъде мини-група за таблет.Поставете го на масата, освободи ръцете си, насладете се на гледане на филми и прекарват свободното си време.Характеристики Материал : дърво Размер : около 9. 50 X8. 00 X8. 00cm/ 3. 73 X3. 14 X3. 14in - е направен от добър материал, сигурно, практично и трайно в употреба.Продуктът се отличава фини довършителни.- Практична скоба за телефон, освободете ръката по време на гледане на видео, слушане на музика, извършване на видеоразговори.- Идеален за дома, спалня, дневна, офис, хотел, училище, така че той може да направи живота си по-удобно.- Продукт скоро ще се появи, когато ще трябва дълго да ги използват по един начин.- Изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Пакетът включва 1 x поставка за телефон.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи