.

.

New
leQuiven Cat Успокояващ Яка, 3 Опаковки Успокояващ Нашийник за Котки, Китен Феромон Анти-Тревожност Спокойни Яки, Регулируема Водоустойчив Яка До 15 См и е Подходящ за Мал?

leQuiven Cat Успокояващ Яка, 3 Опаковки Успокояващ Нашийник за Котки, Китен Феромон Анти-Тревожност Спокойни Яки, Регулируема

BGN 11.99

Наличност
Налично за поръчка

[ Високата цена на ] Пакетът включва 3 лилави успокояващи яка, които са с висока стойност.това може да се избегне периода на адаптация на вашата котка и да ви освободи от многократни пазаруване!. Етерични масла с аромат на лавандула и лайка помагат за домашни любимци облекчаване на стреса и тревожността.Не води до пристрастяване, гипоаллергенен, не съдържа химикали и е безвреден за домашни животни и хора. ▶Топло съвет : Отворете пакета с лепило за 15 минути, преди да използвате яка, тъй като миризмата може да бъде твърде силен. [ Бързо продължително седиране ] Той може ефективно да облекчи страх, тревожност и стресово поведение, причинено от висока температура, силен шум, пътешествия, ветеринарни визити, самотата, фойерверки, гръмотевични бури, нов новата обстановка, течкой и т.н. Спокоен яка започва да работи в продължение на 1 час.Ефективно помага за подобряване на тяхното нежелано поведение.Намаляване на стреса на вашия домашен любимец. [ Повече никакви драскотини и мяуканья ] на всички Ни е досадно непрекъснато мяу, моля, носете този пръстен не е за твое добро, както и за вашия съсед, за вашите домашни любимци!Ние носим отговорност за нашите продукти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. [ Забележка ] Според нашите отзива на клиенти и за нашите експерименти.За успокояващ ефект котки влияят много фактори, като време на носене, външна среда и котешки гени.Накратко, котешки спокоен кръг има успокояващ ефект върху настроението и котки, но ние не можем да гарантираме, че котешки успокояващи нашийници ще се отразят на всяка котка.Ако котешки успокояващи нашийници не са работили за вашата котка, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи