.

.

New
Диспенсер за Сапун за съдове и Ръце Стенен Диспенсер За Сапун с Кухненски Ръчно Диспенсер За Сапун Баня Ръчно Диспенсер За Сапун Автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН Сензор Ди?

Диспенсер за Сапун за съдове и Ръце Стенен Диспенсер За Сапун с Кухненски Ръчно Диспенсер За Сапун Баня Ръчно Диспенсер За Сапун

BGN 47.34

Наличност
Налично за поръчка

【ПОДХОДЯЩ ЗА различни сапун ИЛИ течност】Той е съвместим с всички видове течности , много мощен дизайн и е удобен както за домашна, така и за кухненско употреба.А да вие и вашето семейство са били сигурни, измиване на ръцете, лесно и удобно. 【МОДЕРЕН И опростен дизайн】 прави го по-скоро като бижу, отколкото за уред, идеален за кухненски мивки, плотове, бани, къщи, офиси, училища, болници, хотели, ресторанти и още много други. _BOS_ Конструкция излизане на течност равномерна и гладка, и течност е бил разтоварен от 0,5 мл всеки път. Конструкцията на замъка предпазва от случайно отваряне и предотвратява попадането на прах. _BOS_ Конструкция сигурност заключване, подходяща за обществени места, натиснете надолу, за да отключите.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи