.

.

New
Четка за изправяне на коса 2 в 1 Гребен за изправяне на коса с отрицателен ионом и инфрачервен светлина, Тристепенна температура, MCH Бързо загряване и Температурни з?

Четка за изправяне на коса 2 в 1 Гребен за изправяне на коса с отрицателен ионом и инфрачервен светлина, Тристепенна температура,

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

【Отрицателен йон t се притеснявате, че забравите да изключите. Въртящ се на 360° захранващ кабел - не е нужно да се притеснявате за помехах захранващия кабел по време на изправяне на косата. Бързо загряване 30с. 30С може да се загрява до зададената температура, така че не трябва да ставам рано, не да чака.Универсално напрежение.РАЗМОТАЙТЕ пряка универсален работно напрежение от 100 V до 220 V.Можете да го използвате, където и да се намирате. въртящ се на 360° захранващ кабел.Захранващия кабел може да се завърта на 360°, за да предотвратите заплитане, и да го управлявате от всеки ъгъл. Автоматично изключване до 60 минути.Вие постоянно забравяте да изключите захранването?Не се притеснявайте, преси за коса UNMOT автоматично изключване след 60 минути.Това е нашето най-основно желание - да защитят сигурността.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи