.

.

New
Преносим Климатик, Изпаряване Личен Охладител на Въздуха Настолен Вентилатор, Мини AC с 3 Скорости, Led Светлина, Малко Овлажнител на Въздуха Вентилатор за Домашния О?

Преносим Климатик, Изпаряване Личен Охладител на Въздуха Настолен Вентилатор, Мини AC с 3 Скорости, Led Светлина, Малко Овлажнител

BGN 11.99

Наличност
Налично за поръчка

❄️Тих и лесен - Този персонален охладител на въздуха работи много тихо, той не се притеснява, докато работите или спи.Той е с малки размери и тежи само 535 гр, така че можете да го вземете със себе си навсякъде с вас, подходящ за пътуване. ❄️Функция спрей за мъгла, 3 режима на скоростта - Налейте ледено студена вода в резервоара, и веднага ще усетите намаляване на температурата на 5-7 градуса по Целзий.Той също е снабден с 3 режима на вятъра (нисък/среден/висок), можете да го настроите според вашите нужди, максимална скорост е 5 м/с. ❄️Ефективен персонален чилър въздух - Охладител на въздуха е предназначена за индивидуална употреба.Това е не само охладител на въздуха, но и овлажнител на въздуха, така че можете да го използвате както в сухо, така и в сухо време.Проектиран с романтична разсеяна светлина, може да се дължи кликнете върху бутона, за да отвори го, както искате. ❄️Пестене на енергия - Този преносим вентилатор на климатика да работи ефективно, но изненадан ниска консумация на енергия е само на 1 Вата мощност-8 Вата/ч, той определено ще спести от вашите сметки за ток, дори ако често го използвате. ❄️Ambient Led Светлини - Проектиран с романтична цветна светлина, той ще създаде романтична атмосфера и ще ви накара да спите по-добре.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи