.

.

New
6 Опаковки! Червени шкаф пожарогасител повърхностен монтаж с Червена плъзгаща се капачка на 2 1/2 кг или 5 килограма. Пожарогасители. Шкаф пожарогасителя на стената Н?

6 Опаковки! Червени шкаф пожарогасител повърхностен монтаж с Червена плъзгаща се капачка на 2 1/2 кг или 5 килограма. Пожарогасители.

BGN 276.70

Наличност
Налично за поръчка

СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - просто издърпайте нагоре, за да махнете капака – никакъв ключ не се изисква.Материал на корпуса на пожарогасителя гарантира липсата на остри ъгли, а акрилна преден панел гарантира липсата на счупено стъкло.ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Този защитен от вдлъбнатини шкаф пожарогасител защитава пожарогасител от атмосферни влияния и всякакви условия на околната среда, които могат да застрашат неговата употреба.Той е предназначен за включване на естествена вентилация и наклон за отводняване.ПРЕДПАЗВА ОТ ВАНДАЛИЗЪМ - С помощта на това външно кабинет намаляване на броя на случаите на вандализъм и кражби.Този шкаф може да се похвали с антивандальной събрание с възможност да се монтира на замъка.НАДЕЖДЕН шкаф защитава пожарогасител от атмосферни влияния и всякакви външни условия, които могат да застрашат неговата употреба.Просто издърпайте нагоре, за да махнете капака – никакъв ключ не се изисква.Липсата на метал или стъкло намалява риска от наранявания.КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - пластмасов материал гарантира липсата на остри ъгли, докато акрилна преден панел гарантира, че стъклото не е счупена смазва.Премахване на метал и стъкло намалява вероятността от получаване на травми и намалява вероятността от възникване на застрахователни искове за отговорност за продуктите.Освен това, това означава по-ниски разходи за транспорт и по-ниски разходи за подмяна. 6 Опаковки!Червени шкаф пожарогасител повърхностен монтаж с Червена плъзгаща се капачка на 2 1/2 кг или 5 килограма.Пожарогасители.Издател пожарогасител добавя информация и общи характеристики : Ширина 8 1/4 инча.Дълбочина 6 3/4 инча.Височина 20 1/2".Цвят червен Характеристики за монтиране на стена Тип шкафове.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи