.

.

New
PCORES 40шт Цветя Лазерно Рязане Сватбени Покани Карта Комплекти 5.2 x 7.17 , С Плик, Празен Вътрешен Лист и Лента, за Душ, за Булката, Годеж, Сватба, Покани (син)

PCORES 40шт Цветя Лазерно Рязане Сватбени Покани Карта Комплекти 5.2 x 7.17 , С Плик, Празен Вътрешен Лист и Лента, за Душ, за

BGN 31.98

Наличност
Налично за поръчка

【Кръст Бод Пакет, включително】 : 40 бр. блясък на златен джоб, 40 бр. пликове, 40 бр. празни вътрешна лист, 40 бр. ленти и 40 бр. плик за запечатване. 【Размер покани】 : Джоб за покани 7,17 х 5.2-инча, празен вътрешен лист 5 х 7 см, плик 7,67 х 5,24 инча. 【Качествен материал】 : Поканите са изработени от висококачествена хартия и използват лазер за точно гравиране дантела.Уникалното му умение и специален дизайн на фигурата могат да направят така, че вашите приятели се оказаха великолепни след получаване на покани. 【Празен вътрешен лист】 : Ние ви предлагаме празни вътрешна лист, който може самостоятелно да се създаде уникален модел на съдържание за вътрешната страница на вашите покани.Ако вие нямате представа, можете да се свържете с нас, за да ви предостави имейл шаблон. 【Качествено обслужване】 : Ние сме доволни да предоставят електронни шаблони за всеки клиент, моля не се колебайте да се свържете с нас и да изразят своите мисли.Ние ще подберем за вас подходящ шаблон и ще го доставим до вас,за да можете да отпечатате вътрешен лист с помощта на този електронен шаблон в близките магазини или да използвате лазерен принтер за независим печат.Сватбата - това е най-важното събитие в живота.Добра сватба може да остави хубави спомени и да получите одобрението на другите, а красиво оформено покана - ключът към тази на сватбената врати.Сватбени покани PCORES внимателно разработени от дизайнерски, изработени от висококачествена хартия и изрязани с лазер.Това не е само покана, но и произведение на изкуството.Това е вашият най-добър избор за начало на вашата сватба.Моля, обърнете внимание!!!Вътрешен лист празен, ако имате някакви въпроси по време на използването на продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас и да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи