.

.

New
Huokan Play Mat for Toddlers - City Road Buildings Parking Map Floor Mats Boys, Play, Learn & Have Fun Safely Playroom, Living Room Kids Activity Center, Birthday Gift Children, Multi Color, (AG-14)

Huokan Play Mat for Toddlers - City Road Buildings Parking Map Floor Mats Boys, Play, Learn & Have Fun Safely Playroom, Living

BGN 17.59

Наличност
Налично за поръчка

⭐【ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ】- Тази карта за паркиране на града с богати пътища и сгради, прави си играчка кола е смешно. ⭐【ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ】- Той може да се развива координацията на ръцете и очите.Тази играчка е много интересна и може да стимулира детско любопитство. ⭐【ЗДРАВ】- Този продукт е с ярки цветове, които трудно изчезват.Можете да бъдете сигурни, че вашият продукт не успее в рамките на кратък период от време. ⭐【ПРЕНОСИМ И водоустойчив】- опазване на Околната нетканая филм е водоустойчив и едва морщится, което прави този продукт, удобно за сгъване. ⭐【Размер】- Размер на около 130x100cm/51.1x39.3in.Тази карта общински паркинг с богати пътища и сгради, прави си играчка кола е смешно.Той може да се развива координацията на ръцете и очите.На околната среда нетканая филм е водоустойчив и почти не се колебае, което прави този продукт, удобно за сгъване.Този продукт е с ярки цветове, които е трудно да се выцветать.Размер : около;130x100cm/51.1x39.3in Опаковка на продукта : 1 x карта на автомобили (леки автомобили, не са включени).

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи