.

.

New
Уплътнение със салицилова киселина 50 броя || Гликолова киселина 10% и салицилова киселина 2%, уплътнения от акне и салфетки от акне, за ексфолиране на повърхността на ?

Уплътнение със салицилова киселина 50 броя || Гликолова киселина 10% и салицилова киселина 2%, уплътнения от акне и салфетки от

BGN 5.59

Наличност
Налично за поръчка

【Ефективна функция】Почистване и подмладяващи подложки за мъже и жени с 2% салицилова киселина + 10% гликолова киселина могат леко отшелушивать кожата, помагат в борбата с акне и зачервяване на кожата.10% - dani гликолова киселина е по-подходящ за беля и подобрява ефект. 【Прилагането на】Ефективно решаване на различни проблеми, свързани с акне и други кожни проблеми, акне, черни точки, белези от акне и постакне, да имате здрава кожа. 【Сигурност】Безмасляная, безалкогольная кучешка кожа, хипоалергенни почистваща формула, която е мека и не се безпокоя, съдържа хидратиращи съставки за подобряване на ефект на кожата.Той е проектиран за склонна към акне кожа(не запушват порите). 【Как да използвате 】 След измиване на лицето си, избършете кожата с грапава страна на тампони за почистване на повърхността на кожата.След това нанесете по-гладка страна на тампон на област акне в продължение на 3-5 минути.Не трябва да се мият след нанасяне.Продължавайте да хидратира кожата след употреба. 【Внимание】веднъж на ден през нощта : В зависимост от състоянието на кожата честота може да бъде съответно увеличена или намалена.За по-чувствителните типове кожа, ние препоръчваме 2-3 пъти седмично укрепва кожата.Използвайте само за външно и преди да използвате прекарайте тест за раздразнение.Почистване и шлифующие подложки за мъже и жени.Съдържа салицилова киселина и гликолевую киселина за борба с акне, обрив и почистване на кожата.Липсата на алкохол, ниска чувствителност, нежна грижа за кожата.Има два начина да го използвате.След почистване на лицето си, избършете кожата с грапава страна на тампон за почистване на остатъците по повърхността на кожата.Нанесете гладка страна на тампон на област акне в продължение на 3-5 минути.Не е необходимо измиване.2-3 пъти седмично, За по-чувствителните типове кожа, ние препоръчваме да го използвате един път в седмицата за подобряване на състоянието на кожата.Внимание : Само за външно приложение. -Да се съхранява на място, недостъпно за деца. -Да се избягва контакт с очите.При поглъщане изплакнете обилно с вода. -Моля, преминете тест.При поява на зачервяване или възпаление, незабавно прекратете употребата на продукта.КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ : - Няма ГМО, изкуствени оцветители или аромати - Без насилие - Бърз резултат.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи