.

.

New
ATOLS Oh Baby Голяма Неонова реклама за Декора на стените, с Ключа на Затъмняване, Множество Неонова Светлинна Табела за Декорация на Детската Душа, рожден Ден, Сватба де?

ATOLS Oh Baby Голяма Неонова реклама за Декора на стените, с Ключа на Затъмняване, Множество Неонова Светлинна Табела за Декорация

BGN 67.99

Наличност
Налично за поръчка

【ОСВЕТИТЕ СИ ПАРТИЯ】Използвайте неонова реклама Oh Baby на своите партита.Изящни, леки и издръжливи, неонови надписи предават послания ярка и ярка, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важно събитие.Това е нов избор за украса на дома и партита в 2021 година. 【РЕГУЛИРУЕМА ЯРКОСТ】Неонова реклама Oh Baby има 3 смарт бутона.Средният бутон управлява от ключ, а бутоните нагоре и надолу, за да регулирате яркостта (10%-100% ).Когато го изключите и включете отново, умен неонова светлина ще се върне в предишното си състояние, без да натискате бутони. 【ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ .Неонови светлини могат да бъдат използвани като коледни подаръци за семейство, любовници, приятелки, момичета и деца за рождения Ден и Свети Валентин; Неонови светлини се използват широко за сватби, мальчишниках, сватбени празненства, партита по повод рождения ден и тържества; идеални за добавяне на индивидуалността в спалните помещения, домове, офиси, бани и тоалетни. кафенета, барове, партита, прозорци, маси и тераси;.Акрил и силикон, няма риск за почивка стъкло;.Неонови надписи с мил димер, можете да регулирате яркостта по своему;.Здрав, енергоспестяващ и икономичен.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи