.

.

New
INNICON 19x Силиконови Форми 13* Декоративни Листа, Определени За Тиро Оригинален Дизайн Подарък за Коледа Обеци Прави Доставката на Въртележката Скъпоценен Камък С Фор?

INNICON 19x Силиконови Форми 13* Декоративни Листа, Определени За Тиро Оригинален Дизайн Подарък за Коледа Обеци Прави Доставката

BGN 38.39

Наличност
Налично за поръчка

Компактен преносим UV-лампа с USB кабел и настройка на време.Кликнете botton веднъж за инсталация на 45s, натиснете два пъти, за да инсталирате 60s.Различни форми на прес-форми може да ви помогне да създадете идеалната декорация, направи си САМ.PRATICAL 2x Glueless tapes, each measures 5m; 13x Transparent decoration sheet 1x Mini UV lamp (with USB кабел); 1x Tweezers Description : Можете да добавите аксесоари за смола за направата на шармов, грешки, колиета, гривни, суспензии, ключодържател и други бижута. създайте идеалната украса със собствените си ръце.По-удобно : можете да го използвате веднага, не е необходимо да пропорции и се смесват.По-бързо : той се втвърдява в рамките на 5-30 минути (в зависимост от размера) с помощта на UV-лампа (те служат за маникюр).Смолам от два компонента, напротив, обикновено е необходимо на 24-48 часа, за да останат твърди.По-стабилна : Висока жълтеникав устойчивост, с течение на времето не се напуква и не пожълтяват.Как да използвате : 1. Започнете с бижута форми и нашата смола, разбира се, можете да добавите и други аксесоари като мъниста или обувки, ако искате.2. Просто кликнете върху бутилка внимателно, за да се освободи катран и да направи необходимия брой във форма.Ако искате да добавите блясък или мъниста, трябва да ги сложите във форма преди смола.3. Отверждите эпоксидную смола с помощта на UV/led лампа в рамките на 2-4 минути (ако го правим на малки парчета, като на пръстена, в противен случай ще отнеме повече време за втвърдяване).4. Извадете резултат от форми.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи