.

.

New
ANGSUANG Тежки Лепило Куки Големи Стенни Куки, Безударные Куки за Окачване на Шапки, Чаршафи, Ключ, Дреха, палто 4 опаковки (размер : 4шт)

ANGSUANG Тежки Лепило Куки Големи Стенни Куки, Безударные Куки за Окачване на Шапки, Чаршафи, Ключ, Дреха, палто 4 опаковки (размер

BGN 31.44

Наличност
Налично за поръчка

Лепкава кука е много издръжлив и лепкава, и не може да го пуснете.Той е като наново обновен внесен супер лепило, която е по-силна носещата способност и стабилност, която е достатъчна за задържане на тежки предмети.Стенен куки са лесни за монтиране, не увреждат стената.Почистете стената чиста, дръжте ГО на повърхността суха, повдигна гумен калъф с обратна страна и плътно я залепите.Широко се използва в бани и кухни, не е подходящ за тапети, боядисани в бяло стени, боядисани стени, БЕТОННИ СТЕНИ И ТУХЛЕНИ СТЕНИ. 100% гарантирано удовлетворение, ако не сте напълно доволни от нашите големи стената, куки, просто за да ни уведомите.Ние ще направим всичко възможно, за да го направите правилно.Ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!.Начин на инсталиране : 1. Преди да инсталирате повърхността е чиста, суха, без прах и масло; 2. Повдигна задната част на защитно фолио, и избягвайте да докосвате с пръсти към клеевому слой; 3. Наклейте на всяка гладка повърхност, и натиснете затегнете я, за да премахнете всички балони; 4. Препоръчително е да се изчака 12 часа, преди да се мотаят някакви предмети.Моля, обърнете внимание : Максимално тегло с 3kg Do не се мотае с наднормено тегло, скъпи и чупливи изделия.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи