.

.

New
DKMOTORK 0411 10 мм 7/8 Волан Огледало за Монтиране на Мотоциклет Огледало за Монтиране Адаптер Притежателя Скоба Скоба Черен Алуминий с дясната ръка (по часовниковата стр?

DKMOTORK 0411 10 мм 7/8 Волан Огледало за Монтиране на Мотоциклет Огледало за Монтиране Адаптер Притежателя Скоба Скоба Черен

BGN 21.20

Наличност
Налично за поръчка

[ Персонализирани стил ] : с помощта на тези скоби за закрепване на огледала, вие можете свободно да определят своето любимо огледало на мотоциклет и подобряване на външния вид на потребителския мотоциклет или скутер. [ Лесен монтаж ] : подходящо за мотоциклети с 7/8" външния диаметър на волана, използвайте 8 mm ключ, за да го инсталирате на бар (ключът не е включена в комплекта). [ Високо качество ] : Изработен е от качествена алуминиева сплав, отразени закрепване са трайни и устойчиви на износване и корозия. [ Closewise Threading] : Този притежателят е подходящ за огледала с 10-миллиметровым монтаж болт с дясна резба, а неговата дълбочина конец е 14 mm, може да се наложи да използвате за миене, ако болт огледалото е твърде дълъг. [ Размер ] : Широчина-отвори скоба : 0,87 инча, ширина threads : 0,39 инча, дълбочина на конец : 0,55 инча.Висок клас алуминиева сплав.Луксозно черно покритие.Най-добрата устойчивост на корозия. 1 чифт огледални адаптери.Скоби за закрепване на огледала, подходящи за мотоциклети с дръжка 7/8'(22 мм).

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи