.

.

New
Статив Винт Конвертор, Практичен 3/8 инча Жена до 1/4 инча Мъжки Камера Завийте Адаптера за ЦПУ Камера за монопод за статив(в червено (A1-C), розов)

Статив Винт Конвертор, Практичен 3/8 инча Жена до 1/4 инча Мъжки Камера Завийте Адаптера за ЦПУ Камера за монопод за статив(в

BGN 5.43

Наличност
Налично за поръчка

Лесно се сглобява и се обработва ръчно, като предоставя на потребителите с добър опит в използването.Изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав и издръжлив, не е лесно ръжда, гладка повърхност. 1/4 инча външна резба 3/8 инча вътрешна резба, лесен за инсталиране и използване, удобство и практичност.Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Добро качество на изработката, точна обработка с ЦПУ, ясна дърворезба, единна сила, не е лесно да се плъзга в процеса на използване.Функция : 1. Лесно се сглобява и се обработва ръчно, като предоставя на потребителите с добър опит в използването.2. Изработен е от висококачествен материал алуминиева сплав, издръжлива и здрав, не е лесно ръжда, гладка повърхност.3. 1/4 инча външна резба, 3/8 инча вътрешни резби, лесен за инсталиране и употреба, удобен и практичен.4. Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.5. Добро качество на изработката, точна обработка с ЦПУ, ясна дърворезба, единна сила, не е лесно да се плъзга в процеса на използване.Параметри : Тип на продукта : Винт конвертор Материал : алуминиева сплав Тегло : Approx.6g/0.2 oz Осъществяване списък : 1 х винт конвертор.

Всичко за продукта

Item Type:
Screw Converter
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx.6g/0.2oz
Package List:
1 x Screw Converter :
Ново

Избор на купувачи