.

.

New
RMISODO 100 Бр. Двойна Главата маникюр Orange Wood Stick, Средство За отстраняване на Лак За Кожичките, Универсален Маникюр, Педикюрный Инструмент, Дървени Пръчици за Еднократн?

RMISODO 100 Бр. Двойна Главата маникюр Orange Wood Stick, Средство За отстраняване на Лак За Кожичките, Универсален Маникюр, Педикюрный

BGN 7.99

Наличност
Налично за поръчка

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Нашите дървени пръчки за нокти са изработени от портокал дърво с полирана гладка повърхност, която няма да навреди на кожата, удобен за използване.ДИЗАЙН С ДВОЙНО КРАЙ : всяка портокалова пръчка за нокти разполага с двойни краища, остър край може да се използва за почистване на лак отвън ноктите; плосък край е идеално за почистване на нокти и отодвигания кожичките.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН дизайн : Тези двойни глави маникюр cuticle pusher stick удобни за използване, перфектен дизайн двойна края с един ограничител скосом и една крайна точка, остър край може да се използва за почистване на лак за нокти извън вашите нокти, плосък край е подходящ за почистване на нокти и отблъскване на кожичките.Подходящ размер : Двоен край на orange дървени пръчки измерва приблизително 4,48 инча (дължина) х 0,15 (диаметър),нормален размер е подходящ за по-удобно носене и употреба, задължителен инструмент за нокти в професионалните салони така и у дома.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашият двустранен мултифункционален тласкач на кожичките е двустранен оранжевия дървена пръчка за маникюр/нийл-арт и педикюр.Пръчки за нокти могат да се използват за изготвяне на миниатюрни модели на въздушната върховете на ноктите или естествени нокти с остър връх. ✔Е изработен от портокал дърво с полирана гладка повърхност, която да не навреди на кожата ви, лесно за използване. ✔Нормален размер е подходящ за по-удобно носене и употреба, задължителен инструмент за нокти в професионалните салони така и у дома. ✔Двустранен orange дървена пръчка за маникюр/нийл-арт и педикюр. ✔Пръчки за нокти могат да се използват за изготвяне на миниатюрни модели на въздушната върховете на ноктите или естествени нокти с остър връх.

Всичко за продукта

Material:
wood
Size:
114*3.8mm/4.48*0.15inch
Color:
mixed color
Package Content:
100 x Orange Wood Sticks(Sticks ONLY, other things in the picture not included) :
Note:
- Please allow 1-2cm differences due to manual measurement. Thanks. :
- Due to the difference between different monitors, the color may be slightly different from the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :
Ново

Избор на купувачи