.

.

New
Worldity 4 бр. Набор от Инструменти За Отстраняване на Заваръчна Шлака, 10 Инча Бичен Hamme Пролет Дръжка, Мюфтия Функционални Заваръчни Клещи, Метална Четка, Заваръчни Рък?

Worldity 4 бр. Набор от Инструменти За Отстраняване на Заваръчна Шлака, 10 Инча Бичен Hamme Пролет Дръжка, Мюфтия Функционални

BGN 17.59

Наличност
Налично за поръчка

Супер Mailto : Вие ще получите 4 бр. практически инструменти, в комплект с 1 бр. заваряване чук, 1 бр. заваръчни клещи, 1 бр. метална четка и чифт защитни ръкавици.Пълен набор от инструменти ще ви помогне лесно изваждане и почистване на по-голямата част от заваръчна шлака, както и повишаване на ефективността на работата за кратък период от време.Лесен за използване и бързо почистване.Здрав заваряване чук : Изработен е от въглеродна стомана, с висока твърдост и шок вискозитет, от едната страна представлява гражданските част, от другата страна-съвет, който може гъвкаво да се използват в малко пространство.Пружина не само осигурява по-комфортно усещане, но и намалява използването на удара.Многофункционални заваръчни клещи : Произведени от висококачествена стомана 45, здрави и трайни, център клещи може лесно да улови по-голяма площ остатъци и нарязани кабели, както вдлъбнати, изпъкнали конструкция на ръба на клещи и може да се използва като чук, за да ви помогне да атакува заваряване обект.Нескользящая дръжка от PVC улеснява улавянето и переворачивание предмети.Практически метална четка : Изработена от четина от неръждаема стомана и дървени дръжки, твърда четина и аккуратная, не е лесно пада, оборудвана с удобна дървена дръжка за лесно захващане и в същото време с ръкавици, тя може да доведе до ефективно използване при полиране и премахване на заваръчна шлака ефективност.Здрав материал може да отговори на вашето продължителна употреба.качествено обслужване на : удовлетвореността на клиентите е нашата цел.Ако имате някакви въпроси за нашия набор инструменти за заваръчна шлака, ние предлагаме 360 дни безплатна подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 4 часа.Може да се използва за заваряване, електрически работи механични работи, ферма или домашно използване в ежедневния живот, за да ви помогне лесно да завършат своята работа.Mailto : 1 бр. заваръчни клещи, 1 бр. заваряване чук, 1 бр. метална четка 1 бр. заваръчни ръкавици Технически характеристики : Материали : въглероден Размер : както е показано на фигура Важно : 1. Когато получавате продукт, моля, разархивирайте, за да се провери, не беше ли той е повреден при преминаване. 2. Нашите всички детайли идват с 360 дни безплатно сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, моля не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас!.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи