.

.

New
Отнасяйте се Дозиращи Играчки, Пъзели за Малки Кучета,Интерактивни Играчки на лов,Бавно Захранващото,Идеална Алтернатива на Бавно Фидеру Кучешки Купички за Подоб?

Отнасяйте се Дозиращи Играчки, Пъзели за Малки Кучета,Интерактивни Играчки на лов,Бавно Захранващото,Идеална Алтернатива на Бавно

BGN 71.52

Наличност
Налично за поръчка

[Привлече вниманието на кучета] : Специална вътрешна структура играчки контролира скоростта на хранене на вашите домашни любимци и е добра за храносмилането кучета.Просто напълнете играчка любими деликатеси кучетата си, когато играчка на slow food натискане на домашни животни, то ще да се търкаля, а след това произтича закуски и играчки ще привлече вниманието на кучета за играчка и луд по нея. [Повишаване на интелигентност на домашни любимци] : Интерактивна играчка гонят съчетава пъзел с занимаващи хранителни деликатеси.Домашен любимец настоява за това ,да се храни, това ще увеличи интелигентността на домашен любимец. [Дълга игра] : Играчка, за да се раздадат лакомство за кучета, предназначена за ограничаване на количеството на лакомствата, които получава кучето, и насърчаване на по-дълго време на игра.Той е предназначен за игри под грижите на домашните любимци и не е жеваной играчка. [Лесна за употреба] : Интерактивна играчка може лесно добавяне на екстри, които са дизайн. [Update материал] : Куче интерактивна гони играчки са изработени от ABS ,който е здрав.ТИП-това е един вид мек гумен валяк, който по-бесшумен при търкаляне.Не оставяйте играчки на домашни любимци без надзор.И ако на продукта има проблеми с качеството, ние предлагаме доживотна услуга за връщане.Aelflane Dog Interactive Chase Toys Функции : Играчки ще привлече вниманието на кучета за играчка и луд по нея.Идеален подарък за всички собственици на домашни любимци.Специална вътрешна структура играчки контролира скоростта на хранене на вашите домашни любимци и е добра за храносмилането кучета.Играчка за ръка лакомство за кучета, предназначена за ограничаване на количеството на лакомствата, които получава кучето, и насърчаване на по-дълго време на игра.Куче интерактивна гони играчки трайни.ТИП-това е един вид мек гумен валяк, който по-бесшумен при търкаляне.Спецификация : Материал : ABS + TPESize : 3.15 * 3.15 * 5.63 inches Weight : 6.17 ounces Package включва : 1*Aelflane dog interactive chase toys Easy to use DOG ЛУДИ по НЕГО!Специална вътрешна структура играчки контролира скоростта на хранене на вашите домашни любимци и е добра за храносмилането кучета.Просто напълнете играчка любими деликатеси кучетата си, когато играчка на slow food натискане на домашни животни, то ще да се търкаля, а след това произтича закуски и играчки ще привлече вниманието на кучета за играчка и луд по нея.Интелигентността увеличаване на домашни любимци Забележка : Играчката е подходяща за средни и малки кучета и котки, а не за по-големи кучета и тежки дъвченето на кучета.

Всичко за продукта

Material:
ABS + TPE
Size:
3.15 * 3.15 * 5.63 inches
Weight:
6.17 ounces
Package include:
1*Aelflane dog interactive chase toys
Easy to use :
DOG IS CRAZY ABOUT IT! :
The toy special inner structure controls the eating speed of your pets and great for dogs digestion. Just fill the toy with your dogs favorite treats, when the slow food toy is pushed by pets, it will roll and then leak out snacks and the toy will attract dogs' attention for toy and crazy about it. :
Increase pets intelligence :
Note:
The toy is suitable for Medium small dogs and cats, not for large dogs and heavy chewing dogs.
Ново

Избор на купувачи