.

.

New
7 в 1 Аквариум Тест-Ленти, 125 Ленти Вода Тест-Ленти за Солена Вода за сладководен Аквариум Вода pH на Тестов Комплект за Тест Аквариум Тест за Нитрити Нитрати Хлор, Кар?

7 в 1 Аквариум Тест-Ленти, 125 Ленти Вода Тест-Ленти за Солена Вода за сладководен Аквариум Вода pH на Тестов Комплект за Тест

BGN 11.18

Наличност
Налично за поръчка

【 7-в-1 】Аквариум тест-ленти тествано нитрати, нитрити, общата твърдост, свободен хлор,РН, карбонат,общата алкалност, чрез проверка на вашия аквариум, ако е здравословна вода. 【 Изключително лесен за използване 】поставете тест-ленти на езерото във вода за 2 секунди и го премахнете, след това дръжте ивица хоризонтално в рамките на 60 секунди, в сравнение с цветовата диаграма на бутилката, за да получите точна стойност на аквариума. 【 Подходящ за различни аквариумни аквариуми 】С последователни резултатите от тестване, той работи добре за аквариум betta, аквариума на костенурката, рифа и други сладководни и морски аквариуми. 【 Функция 】комплект тестер на аквариума-един добър помощник за тестване на вашия аквариум, аквариума или езерото като тест ленти, които могат да предложат точните стойности на водата по-бързо, безопасно и лесно. 【 Голямо значение 】всяка бутилка идва с 125 тест – ленти-това е повече от достатъчно, за да тествате водата два пъти в седмицата в продължение на цяла година!.Дръжте рибата си на безопасни и здравословни с помощта на тест-ленти Milliard's.Благодарение на ясно, не кровоточащим цветен прокладкам нашите тест-ленти ще ви кажа всичко, което трябва да знаете за химическите вещества в тялото сладководен или соленом аквариум.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи