.

.

New
iCatchy for Honor 8X Phone Case - Heavy Duty Tough Rugged Shockproof Hybrid Kickstand Hard Back Case Cover for Huawei Honor 8X (розов)

iCatchy for Honor 8X Phone Case - Heavy Duty Tough Rugged Shockproof Hybrid Kickstand Hard Back Case Cover for Huawei Honor 8X

BGN 52.00

Наличност
Налично за поръчка

Точно засаждане : Този калъф е подходящ за вашия смартфон и намалява триенето между екрана и гърба на капака.Точни деколтета : Той е проектиран с точни неравности, които осигуряват пълен достъп до всички портове и бутони.Здрава конструкция : Използвайте качествен термопластичен материал добавя здравина и издръжливост.Лек Този калъф е с лека конструкция и не добавя допълнително тегло вашия смартфон.Естетически обжалване : тя е украсена с чисти контури и осигурява плавна работа.Honor 8 X Case - тънък оборудвана дизайн Лесна защита от удари. / Е изработен от висококачествен термопластичен материал с пластове блиндирана защита за вашето устройство.Можете да използвате всичките му функции, докато вашият мобилен телефон е в джоба, защото тези седалките са направени за измерване на вашия телефон, така че няма да пречат на неговите функции, като камера, зарядното порт, бутони за силата на звука, колонки и т.н. най-добрия Си телефон с този тънък и стилен корпус от удари, драскотини и други външни влияния, този с твърди корици е идеален за вашия телефон. _BOS_ Броня Противоударная функциятогие кръгли ъгли осигуряват надеждна защита на вашето устройство, както и да добавите невероятен стил.Тези ъгли са малко повдигната, за да осигури адекватна защита на LCD дисплея, когато телефонът пада.Тези калъфи са с вградена компактна поставка, която позволява да се разположат устройство под идеален ъгъл на видимост.Тази компактна поставка е специално проектирана, за да поддържа тези седалките гладки и фини, така че те изобщо не ще изглеждат тромави. (Тази функция е идеална за любителите на филми и игри). Â На гоно дразни миризмата на гума.Случаят е много по-стегната и затова е утвърдена.Този калъф за телефон в ръка е много по-добре, че всички връзки са лесно достъпни.Твърд КОМПЮТЪР и мек TPU точно издълбани за лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Стабилна форма и натоварване и осигуряват защита от прах, драскотини и други наранявания. 100% точност, подходящ за вашия телефон.Идеален за ежедневието и бизнес пътувания *[Само носене, телефон в комплекта не е включен].

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи