.

.

New
Vintage Knitting PATTERN to make - Вязаное рокля на 1950-те години с тапицерия от кадифена лента. Това е шаблон и/или инструкции само за производство на изделия.

Vintage Knitting PATTERN to make - Вязаное рокля на 1950-те години с тапицерия от кадифена лента. Това е шаблон и/или инструкции

BGN 15.20

Наличност
Налично за поръчка

Висококачествен ретро или антикварен излязъл от печат модел.Идва в бескислотном архивном качествено листовом протекторе.Безплатен модел е включена на всеки ред.Ретро вязаный модел за производство на : рокля на 1950-те години с кадифена лента Украса : Velvet Touch.Инструкции за 1950-те години Размер 12-14-16-18. Изисква съраунд букле Columbia-Minerva и вязальных спици с размери 8 - или някоя прежда и игли за създаване на следващата калибър : 4 бод 1 инч; 11 нарежда на 2 инча. (#2393) Всеки ретро модел домашен изкуство идва в бескислотном архивном рамките на защитен лист, готов за залата в папка.Към всяка поръчка е приложен допълнителен безплатна проба винтажного домашно изкуство (нашият избор).Този модел е пречистена и възстановената перепечаткой от изключителна колекция Vintage Home Arts и е защитен с авторско право.Отново, това НЕ е крайния продукт, а образец за производство на изделия.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи