.

.

New
PheeFazay 3 бр Здрав и прозрачен PVC Риболовна Стръв Тайна Стръв, Примамка За съхранение на Риболов Кука Седалките Държи на деца, домашни любимци и риболовците в безопасн?

PheeFazay 3 бр Здрав и прозрачен PVC Риболовна Стръв Тайна Стръв, Примамка За съхранение на Риболов Кука Седалките Държи на деца,

BGN 8.79

Наличност
Налично за поръчка

????【Предотвратяване на нараняванията】➥Най-голямата особеност е тайна стръв - да приключи стръв, го очакваха до удочке, за да рибари, деца, домашни любимци и т.н. не са страдали от остри куки. ????【Защитава стръв】➥ Тайна стръв защитават много различни стилове примамки, включително рывковые примамки, воблери, приспособления, спиннербейты, лъжици и др.Това е чудесен начин да бъдете организирани и без заплитане, когато пръти са на палубата, на притежателя удилищ или вътре шкафчета за съхранение. ????【Дълготрайност и по-ясен дизайн】➥Цялата конструкция на куката и панти сшита, а не залепен за максимална здравина и функционалност.Прозрачни PVC ви позволява да видите, каква стръв се присъедини към ваш удилищу, за да изберете бързо по време на риболов. ????【Перфектен размер】➥Пакет примамки с 3 пакета примамки в опаковката, а размера е 8" L x 8" W при отваряне и 8" L x 4" W при сложении и прикреплении до удилищу.Подходящ за повечето примамки на пазара. ????【Следпродажбено обслужване】➥Ние честен и приятелски настроен на продавача.Ако имате някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро. ????За нас ????Ние сме отбор, който обича професионална риболов. ????Вече имаме дълбоко разбиране за спортен риболов. ????Ние работим усилено върху изследването и разработването на риболовни принадлежности, които са наистина полезни за рибари. ????Ние се надяваме, че вие ще можете да почувствате радостта от риболов, с помощта на нашите риболовни продукти. ????Риболовна Стръв, Примамка Е Тайна ????Ако използвате няколко удочек за риболов в продължение на дълго време и се държи стръвта на удочке в продължение на дълго време, тогава трябва да опитате нашата голяма рибарска стръв баит wraps. ????Те могат ефективно да се предотврати рибари, деца, домашни любимци и т.н.от болката от остри куки. ????Обвивка стръв може да предпази от много различни видове стръв, включително ублюдочную стръв, кривошипную стръв, скоба, спиннинговую стръв, риболовни примамки и т.н. Това е чудесен начин да бъдете организирани и да се освободим от объркване при настаняване на въдици на палубата, в держателе въдици или във вътрешния шкафче. ????Всички куки и примки зашити, без залепване за максимална здравина и функционалност. ????Прозрачни PVC ви позволява да преглеждате стръв на удочке за бърз избор при риболов. ????Следпродажбено обслужване ????Ние честен и приятелски настроен на продавача.Ако имате някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, и решим да ги колкото се може по-скоро. ????В същото време ние също така се надяваме да получим вашите ценни мнения и направи нашите продукти по-добре.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи