.

.

New
Бръмбарите 2 елемента 15 мл Не се Избърсва Гел Горния Слой и Основния Слой, Определени с Върховете на Ноктите и Лепило Гел Комплект Led Лампа САМ маникюр Акрилен Компл?

Бръмбарите 2 елемента 15 мл Не се Избърсва Гел Горния Слой и Основния Слой, Определени с Върховете на Ноктите и Лепило Гел Комплект

BGN 22.39

Наличност
Налично за поръчка

Най-горния слой и основния слой Beetles No Избършете : Устойчив в продължение на 21+ дни с перфектен блясък.Гъвкав най-горния слой на избягвайте чакъла, чипс или петна.Съвет : Това е нормално, че основният слой остава лепкава, че ще даде следващия слой лак нещо, за което мога да се държа.Бръмбарите на ноктите Съвети и лепило гел комплект : новият Ни на ноктите Съвети и лепило гел комплект включва един UV/LED лампа за нокти, 7.5 мл лепило за нокти с гел и 500 бр. ковчега нокти съвети!Можете лесно да удължат ноктите си и да се насладите на удоволствието от САМ!Най-новото, най-бързото, най-професионално удължаване на ноктите 2021 г. New Нейлз. 2 В 1 Базов гел и лепило за нокти : Този многофункционален лепило за нокти не само за лепило за нокти, но и може да се използва като базов гел!Нека той направи с теб магията!.Крехкост, супер сила : Удлиняйте нокти само за 3 минути и демонстрируйте ги повече от 21 дни!Нашата разработена формула лепкав гел осигурява най-добрата трайна подкрепа на вашите наращенным ноктите.Преносима лампа за нокти:Нашата мини-лампа за нокти супер гъвкава и удобна за переноске!Той може да ви помогне на всички форми на изкуство на ноктите, може да лекува базов гел и лепило за нокти, гел-лак за нокти, най-горния слой и гел за изграждане на нокти.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи