.

.

New
Детска четка за Зъби Електрическа четка за Зъби за деца Sonic Battery Powered Toothbrush with Таймер -1 Packing 2 Brush Head - Eletric Toothbrush Blue (на възраст 3-18)

Детска четка за Зъби Електрическа четка за Зъби за деца Sonic Battery Powered Toothbrush with Таймер -1 Packing 2 Brush Head -

BGN 7.96

Наличност
Налично за поръчка

★ Всеки велик ден започва със звукова четка за зъби YTS.Децата ще се забавляват да се мият зъбите, като същевременно получават по-добро почистване в сравнение с традиционните четки за зъби. ★ Звукова четка за зъби YTS kids энергоэффективна.Детска четка за зъби YTS, работеща от 1 батерия тип ААА, може да продължи до 3 месеца. (Батерии в комплекта не са включени). ★ Звукова четка за зъби YTS идва с 2 щеточными глави, които са безвредни за околната среда.Препоръчва се да се замени за глави зъби на всеки 1-3 месеца.Допълнителни щеточные на главата също са на разположение от YTS. ★Кажете сбогом на вашето дете, отказывающимся почистване на зъбите.Звукова четка за зъби YTS ще направи почистването на зъбите приятно и забавно.Ако не сте напълно доволни, ние ще ви възстановим парите за покупка. ★ Технология, намираща се в основата на звукова четка за зъби YTS, осигурява по-дълбоко почистване, в сравнение с традиционните четки за зъби, а също така подпомага здравословния растеж на зъбите на вашето дете.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи