.

.

New
Солидна Метална Душ Лост с Ръчно затваряне за подвижен душ и стационарен спрей глава ∣ G 1/2 3-Лентов Баня Универсален Душ система Дубликат част (Матиран никел)

Солидна Метална Душ Лост с Ръчно затваряне за подвижен душ и стационарен спрей глава ∣ G 1/2 3-Лентов Баня Универсален Душ система

BGN 24.79

Наличност
Налично за поръчка

►Патентован дизайн на G-Promise.Здрава метална конструкция, не се притеснявайте за това, за да се счупят. ►Един G 1/2 женски вход вода, два G 1/2 мъжки изход вода.Добре се съчетава със стандартна дюза за душата и маркуч. ►Когато два изхода се сливат едновременно, налягането на водата намалява наполовина.ТОЗИ отклонителя НЯМА друг ИЗБОР, за ДА ИЗБЯГАМ. ►Лесна инсталация с помощта на обикновен гаечен ключ, който ние предлагаме, можете да го затегнете под всякакъв ъгъл, от който се нуждаете. ►30-дневна гаранция за връщане на 10-годишна гаранция ви донесе пълно доверие.Всички въпроси, пишете ни по електронната поща, бърз отговор и обслужване.G-Обещава патентована конструкция.Метален отклонитель метален лост по-добре, отколкото тези метални отклонители с пластмасов лост за управление, които има на пазара.Свободно въртящи стопорный скоба ви позволява да инсталирате отклонитель под прав ъгъл.Една седалка, всички метални отклонитель с плетене на една кука.Не се чупи и не се чупи.Може да се върти напред и назад, за регулиране на ъгъла на наклона.Много е лесно да инсталирате, няма нужда от помощта на втори човек, не е необходимо да се прекъсне си набор от инструменти.В комплекта са включени всички необходими аксесоари.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи