.

.

New
AAProTools 4 бр./компл. Дъгата От Неръждаема Стомана За Премахване на Кожичките Тласкач Пинсети Мъртва Кожа Педикюр Rub за Нокти, Маникюр Щанцоване Гел Тласкач Двоен Край ?

AAProTools 4 бр./компл. Дъгата От Неръждаема Стомана За Премахване на Кожичките Тласкач Пинсети Мъртва Кожа Педикюр Rub за Нокти,

BGN 9.91

Наличност
Налично за поръчка

AAPro Tools 4 бр./компл.Дъгата От Неръждаема Стомана За Премахване на Кожичките Тласкач Пинсети Мъртва Кожа Педикюр Rub За Нокти, Маникюр Щанцоване Гел Тласкач Двоен Край на Мръсотия, Прах, UV Гел Лак Премахване на Маникюр.Могат да се използват преди прилагането на лака за нокти или обработка на ноктите.И двата края могат да се използват за полиране на нокти.И двата края са с различна форма бъдат използвани, използвани за различни функции.Файл устойчиви на хлъзгане, лесно заловен.Удобен малък инструмент за дизайн на ноктите, за да се полират и придават форма, неравна повърхност на ноктите, преди да нанесете UV гел и акрил.AAPro Tools 4 бр./компл.Дъгата От Неръждаема Стомана За Премахване на Кожичките Тласкач Пинсети Мъртва Кожа Педикюр Rub За Нокти, Маникюр Щанцоване Гел Тласкач Двоен Край на Мръсотия, Прах, UV Гел Лак Премахване на Маникюр.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи