.

.

New
Ескалатори, сензори за рамкиране на квадрат с държач и карабинер - Компоновочное планина за дограма квадратчета - Нескользящие и ултра-висока рамкиране тела, Аноди?

Ескалатори, сензори за рамкиране на квадрат с държач и карабинер - Компоновочное планина за дограма квадратчета - Нескользящие

BGN 31.99

Наличност
Налично за поръчка

✔️ ВИСОК ПРОФИЛ - Сверхвысокий тяло му позволява почистване на ръбове и неравности на детайла, всеки път, осигурява точна компоновку wireframe gigha. ✔️ НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ - водоустойчив ръкохватка позволява датчикам надеждно осигурени на всеки дограма квадрат с минимален затягането на винта. ✔️ Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ - е изработен от анодиран алуминий с черен оксидным винт от неръждаема стомана. ✔️ EXTRA LARGE THUMBSCREW - голям накатанный винт позволява лесно да заснемат и да се бавя всеки квадрат гредите дори и с ръкавици. ✔️ КРЪГЛА ФОРМА - кръгла форма дава по-точна компоновку и гладко се плъзга по вашата детайла при етикетирането на повтарящи се разкъсва.Тези рамкиране квадратни спирки са приложени към вашия обрамляющему на правосъдието и ви дават точни планове за повтарящи се разкъсва, като гредите и ескалатори, подпорни греди.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи