.

.

New
ATOMUS New Hot Professional Wireless Tattoo Pen Customized Motor Rotary Tattoo Machine Artists Gun For Permanent Makeup Machine (Color : C)

ATOMUS New Hot Professional Wireless Tattoo Pen Customized Motor Rotary Tattoo Machine Artists Gun For Permanent Makeup Machine

BGN 195.70

Наличност
Налично за поръчка

Въвеждането на машини за татуировки АТОМУС водеща. 1. Отърви се от оковите на крючковых линии, което ще облекчи работата на татуировки. 2. Цялата машина не е от никаква дизайн на пролетта, чисто механично сползая на принципа на дейност пренос на блок, силен сила и бърз ход. 3. С помощта на подобна структура е директно с, ексцентричен колелото настоява плъзгача, за да управлявате движението на иглата, честотата е по-стабилна и изпълнение выше4. Твърдо тяло, лек, удобен захват5. Едно парче дизайн дръжки, лесни за промяна на иглата и да се коригира дължината на иглы6. Стартирането на един бутон, не е необходимо да върти педалите, да работят толкова лесно, колкото stroke7. Прост трехклавишный дизайн, не е нужно да обкатывать, просто използвайте его8. LCD цифров дисплей, който може да показва напрежение и останалата мощность9. Когато мощност е недостатъчна, може директно да се свърже с тел, за да продължи да го използва без забавяне работы10. Той може да работи без двигател куката и крак на педала, напрежение могат да бъдат точно определени, а срокът на служба на батерията-long11. Конструкция на каналите на дръжката може да увеличи триенето, и я лесно да се промъкнат при работа с ръкавици.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи