.

.

New
Измерване на холестерола, Мултифункционален 3в1 Домашен Холестерол Пикочна киселина Монитор на Глюкоза в Кръвта Детектор Вентилация с 85 Тест-ленти за възрастните ?

Измерване на холестерола, Мултифункционален 3в1 Домашен Холестерол Пикочна киселина Монитор на Глюкоза в Кръвта Детектор Вентилация

BGN 35.08

Наличност
Налично за поръчка

Висока точност и защита от смущения.Иновативен чип с подобрени алгоритми дава точни резултати, висока проводимост ленти позволява да се избегнат смущения и контрол на гама грешки само в рамките на +-15%. Модерна технология электрохимического биосенсора.Той е безопасен за употреба след внимателно проучване и доказана точност. Многофункционален анализатор на холестерола химическа система за наблюдение с тестовым набор от "три в едно" за зададено измерване на киселинност, холестерометра, глюкометра кръв. Функция за автоматично разпознаване позволява на системата да разпознава ленти, които са били включени по време на изпитването.Новата му дизайн е по-лесно за използване, по-точни и с по-висок коефициент на отражение. Бързо измерване, дизайн сифон, удобна аспирация на кръв, лекота на работа, точни резултати, нивото на кръвната захар, пикочната киселина, автоматична идентификация тест ленти за холестерол за потребителски тест.Цвят : 50 бр. Тест-ленти Blo Glu.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи