.

.

New
Инструменти за нокти изкуство Anti-cracking Модерно Обзавеждане за Нокти изкуство Оборудване за Нокти за Домочадца(лилаво)

Инструменти за нокти изкуство Anti-cracking Модерно Обзавеждане за Нокти изкуство Оборудване за Нокти за Домочадца(лилаво)

BGN 9.43

Наличност
Налично за поръчка

Изработен е от пластмаса, която е за многократна употреба, устойчив на напукване и разлагане. 3 модни бутилки стил за вашите възможности.Лесен за използване, просто щракнете върху център капачки, тогава течността ще излезе незабавно.Помпена дизайн на опаковка е удобен и безопасен за използване, без течове.Подходящи за пълнене с течност, като лакочистител, алкохол, средство за отстраняване на грима и други течности.Много удобен за носене на грим или повечето видове лосиони за пътуване с нашите насосным опаковка.Конструкция помпени опаковка го прави по-лесен и безопасен за използване, без течове.Подходящи за пълнене с течност, като лакочистител, алкохол, средство за отстраняване на грима и други течности.Характеристики : 1. Изработен е от пластмаса, която е за многократна употреба, анти-растрескивающимся и разлагаемым.2. Подходящ за попълване на течности, като средство за премахване на лака от ноктите, алкохол, средство за отстраняване на грим и друга течност. 3. Лесен за използване, просто щракнете върху център капачки, тогава течността ще излезе незабавно.4. - Добри инструменти за нокти - арт и грим.5. Помпена дизайн на опаковка е удобен и безопасен за използване, без течове. 6. 3 модни бутилки стил за вашите възможности.Технически характеристики : Материал : Пластикцвет : Диня червено, светло зелено, лилаво (по избор)Капацитет : 250 млразмер : прибл. 13 * 6 см / 5.1 * 2.4 inch Тегло : прибл. 25g Type : Nail Art Equipment Функция : за Съхранение на течност за премахване на лака, алкохол и други обичаи Списък на пакета : 1 х бутилка с помпа .

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи