.

.

New
A4, Нож за Хартия За Точно Рязане на Хартия Машинка за подстригване Снимки и Хартия Машинка за подстригване Позициониране Мини Преносим Удобен Взаимозаменяеми Нож ?

A4, Нож за Хартия За Точно Рязане на Хартия Машинка за подстригване Снимки и Хартия Машинка за подстригване Позициониране Мини

BGN 12.15

Наличност
Налично за поръчка

【Лесна употреба】Ефективен и лесен нож за хартия, с чисти рязко, точно на скалата, и удобен за употреба.Макс всеки път преряза 10 листа хартия. 【Точно рязане】Прозрачна скала ленти, режещата линия на погледа, удобно и прецизно подравняване на разпоредбите на рязане. 【Точно позициониране】Рязане и позицията на рязане приведени в съответствие с линията на погледа на ръба. 【Mini Portable】Компактен, удобен за носене, безопасен и надежден.Поставете хартия в машина за хартия, раскрасьте го и го нарежете на лесно движение. 【Удобна смяна на】получават най глава може да се замени изцяло, което е удобно и по-внимателно.Параметри : Тип на продукта : Машинка за хартия Материал : пластмаса , ABS Брой изрязани страници : 10 бр. (хартия формат А4) Ширина на рязане : прибл. 230 мм / 9 инча Режещата глава на продукта : работа на смени като цяло Дебелина на рязане : прибл. 1 мм / 0.04 in Осъществяване Списък : 1 х машинка за хартия Забележка : Вие трябва да бъдете много внимателни при смяна на го, особено при приема му, за да се избегне директен контакт с нож.

Всичко за продукта

Item Type:
Paper Trimmer
Material:
Plastic , ABS
Number of Paper Cut Pages:
10Pcs (A4 Paper)
Cutting Width:
Approx. 230mm / 9in
Product Cutter Head:
Replaceable As a Whole
Cutting Thickness:
Approx. 1mm / 0.04in
Package List:
1 x Paper Trimmer :
Note:
You need to be very careful when replacing it, especially when taking it, to avoid direct contact with the blade. :
Ново

Избор на купувачи