.

.

New
Диспенсер за Сапун, Диспенсер за миене на съдове за Кухня, Диспенсер за сапун Плот, Мултифункционална Помпа за Сапун с Пари Caddy Set (13 грама)

Диспенсер за Сапун, Диспенсер за миене на съдове за Кухня, Диспенсер за сапун Плот, Мултифункционална Помпа за Сапун с Пари Caddy

BGN 10.39

Наличност
Налично за поръчка

[ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН и ВИСОКО КАЧЕСТВО за ДЪЛЪГ живот И защита ОТ ръжда] За разлика от други традиционни диспенсеров, този опаковка сапун 2-в-1dishwasher разработен, за да бъде отличен е изработен от небьющегося ABS-пластмаса, което го прави издръжлив. [НЕЗАБАВЕН 2-IN1 ДИСПЕНСЕР Caddy 1 РЪЧНА изработка КОМПАКТЕН ОРГАНИЗАЦИЯ] Опаковка мивки с прикрепена кутийка държи гъба, тел, кърпи, почистващи подложки в едно удобно място, задържане на вода кухненски гишетата.Без повече мръсни разливи, капки или следа!. [ТОЧНОТО ЛЕСНО ДОЗИРАНЕ И по-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ] Нанесете идеалното количество сапун върху гъба, изключително лесен за употреба.Контейнер има по-голям капацитет в 13 грама, така че да не се налага често да го изпълни.Работи с всички видове течен сапун. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО и ВРЕМЕ] Този диспенсер за миене на съдове напълно да трансформира вашата кухненска живот, предназначени за по-БЪРЗО измиване на съдове, светкавична работа ще ви спести време и работа 1 ръка ще запази нивото на енергия на високо ниво. [MULTI USE] е Най-подходящ за дома, хотела, ресторанта е с Капацитет до 13 унции течност.Опаковка течен сапун за съдове за кухненска мивка с размери 5,1 х 4,2 х 3,2".

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи