.

.

New
Revere Freestyle Kids 24 Girls Cruiser Bicycle for Ages 7-11 Years Old. Лека алуминиева рамка и вилка, лесен за каране! Специални детайли, премиум дизайн, Премиальная сигурност! (Синьо/розово)

Revere Freestyle Kids 24 Girls Cruiser Bicycle for Ages 7-11 Years Old. Лека алуминиева рамка и вилка, лесен за каране! Специални

BGN 75.12

Наличност
Налично за поръчка

Децата - те толкова бързо растат!Но какво да правя, като изберете една от първите им под наем, който, без съмнение, ще служат само за ограничен период от живота си?Brave Bicycles се основава на фундаменталната идея, че, въпреки че нито един родител не иска да жертва от качеството или безопасността на детския велосипед, той също заслужава да заплати цената, която се чувства комфортно, знаейки, че продуктът ще переросшим.Нашите мотори да притежават всички основни характеристики на премиальном продукт, но нашата уникална позиция на пазара ни позволява да се откаже от премиальной цени!.С укрепването на вашето млад колоездач ще растат и велосипедни амбиции!Когато квартали вече не е достатъчно, Дързък Луна-1 е готов да се вози там, където вашето дете никога досега не съм пътувал.От калдъръмени алеи до чакъл пътеки-обемни гуми Luna 24 с лъскав дизайн на протектора са идеални за първите дълги съвместни пътувания до местните граници.Алуминиева рамка и вилка Supalite - за лесно педалирования и маневреност.КПГ Оптимизирана геометрия - COG означава Център на тежестта.Смели велосипеди го държат ниски за по-добър баланс и за това, за да е по-лесно да седне и да слизам от колелото.Регулируем лост, ръчната спирачка и осигуряват сигурна и силна спирка на ръцете на всички размери.Задействани спирачки в увеселителен парк на кораба и ръчната спирачка позволяват гонщику постепенно да се адаптират към своя предишен мотора само с каботажным спирачка.Ние сме американска компания, мотори са проектирани и конструирани в САЩ.Доживотна гаранция за това, че рама не ще се счупи и не согнется.Удобното меко седло.Поставка за закрепване на рамки.Алуминиеви джанти с двойни стени.Увеселителен парк +сплав на Линейната тяга Задните Разкъсва.Безрезьбовая слушалки.Сверхлегкая легкосплавная рама не трябва да запази си байк на пода или прислоняться към стената.Една 24-инчов крейсерский под наем. 24 - инчови гуми с двойни стени легкосплавных джанти и рефлектор.Предната и задна алуминиеви линейни тяга, ободные спирачки.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи