.

.

New
Otmro Лупа със Светлина, 40X LED Подсветка Бижута Лупа 4000% Метал Лупа,Джобен Сгъваем Бижутери Очите Loop Сензор за Бижута, Антики, Монети, скъпоценни камъни,Марки на 1 бр.

Otmro Лупа със Светлина, 40X LED Подсветка Бижута Лупа 4000% Метал Лупа,Джобен Сгъваем Бижутери Очите Loop Сензор за Бижута, Антики,

BGN 8.82

Наличност
Налично за поръчка

Сгъваема и една малка, чудесно да го има през цялото време в джоба си.Очната лупа с 40-кратно увеличение.С led крушки, които могат да се използват в тъмното.Може да се регулират чрез завъртане на колелото, и лампа може да се определи точно светлина върху обекта.чудесен продукт за industry watch, специално за разглеждане на тези малки обекти.Подходящ за бижута, монети, печати и антични предмети и т.н. Полезно е за : любители, колекционери на марки, бижутери, четци на карти, сервизи часа и т.н., Лупа за различни случаи : за четене на дребен шрифт от книги,вестници и карти; оценка на антични пари, марки, бижута и други малки неща; гледане на насекоми; за биологични изследвания и оптични употреба; ремонт на часовници, уреди, печатни платки и т.н. кръст Бод Пакет Съдържание : 1 х Лупа (батерии в комплекта не са включени).

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи