.

.

New
Dreneco 3pcs M14 Квадратни Шайби от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни Квадратна Наклонена Уплътнението, I-Стоманена Плосък Уплътнител за Канална Стомана, Липсваща Ъглова ?

Dreneco 3pcs M14 Квадратни Шайби от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни Квадратна Наклонена Уплътнението, I-Стоманена Плосък Уплътнител

BGN 10.02

Наличност
Налично за поръчка

Материал : Здрава неръждаема стомана 304.В сравнение с конвенционалните неръждаема стомана,тя е по-сигурна, трайна,нетоксична и е устойчив на корозия.Той се отличава с висока твърдост и не е лесно да се е деформирал.Може да се използва на открито влажна среда.Вид на устройството : Конус за миене.Характеристики : Конус за миене може да се противопоставят на по-слабия, вызванному вибрации и корозия.Помага да се разпредели равномерно натоварването на болтове, винтове и гайки.Употреба : Предназначена за общо ползване под глава на болт или гайка.Широко се използва в щелевом сечение.Широко приложение : Квадратна наклонена шайба може да се използва в много индустрии и за различни външни приложения.Често се използва в дървена строителството, тъй като те развиват по-голямо триене при натяжении на дърво.Те също са подходящи за различни приложения, където се изисква вдигане на перална машина.Описание : Материал : Неръждаема стомана 304 Име на продукта : Квадратна наклонена шайба Квадратна наклонена шайба може да се използва за много индустрии и за различни външни приложения.Често се използва в дървена строителството, тъй като те развиват по-голямо триене при натяжении на дърво.Те също са подходящи за различни приложения, където се изисква вдигане на перална машина.Характеристики : 1. Характеристики : Конус за миене може да се противопоставят на по-слабия, вызванному вибрации и корозия.Помага да се разпредели равномерно натоварването на болтове, винтове и гайки. 2. Много издръжлив и сверхпрочный : Изработен е от здрава неръждаема стомана 304.В сравнение с конвенционалните неръждаема стомана,тя е по-сигурна, трайна,нетоксична и е устойчив на корозия.Той се отличава с висока твърдост и не е лесно да се е деформирал. 3. Широко приложение : Квадратна наклонена миене може да се използват за много индустрии и за много различни външни приложения.Често се използва в дървена строителството, тъй като те развиват по-голямо триене при натяжении на дърво.Те също са подходящи за различни приложения, където се изисква вдигане на перална машина. 4. Употреба : Предназначена за общо ползване под глава на болт или гайка.Широко се използва в щелевом сечение.Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 мм грешки от ръчно измерване.Благодаря ви за разбирането. 2. Продуктите съдържат малки детайли, дръжте далеч от деца, за да се предотврати неправилното проглатывание!.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи