.

.

New
Над Вратата на една Кука 20pcs Прозрачен, с монтиран на стената Кука Силна Вратата на Самозалепващи Стенни Закачалки, Кукички за Засмукване тежко бреме Багажник Зака?

Над Вратата на една Кука 20pcs Прозрачен, с монтиран на стената Кука Силна Вратата на Самозалепващи Стенни Закачалки, Кукички

BGN 52.64

Наличност
Налично за поръчка

Тя е по-дебел и по-тежък прозрачни куки на пазара, а като ефект-добре,същата цена, но с различно качество.Лепило без следи, удобно и практично, може да се използва след изсушаване със сешоар.Малък и лек, може да бъде окачен на стената, зад вратата, за да спестите място, лесно за използване.Дизайн не е само чисто и просто, но и лесно да окачите на стената или вратата.Нашите куки са с високо качество, здравина, издръжливост и уникален, елегантен, модерен дизайн.Нашата мисия : 1. Износ на висококачествени стоки от изток на конкурентни цени към вас.2. Работи с нашите клиенти, за да изгради своя бизнес .3. Максимизиране на рентабилността и конкурентоспособността на нашия международен купувача.Моля, елате възможно най-бързо и да ни посетите отново!Тя е по-дебел и по-тежък прозрачни куки на пазара, а като ефект-добре,същата цена, но с различно качество.Лепило без следи, удобно и практично, може да се използва след изсушаване със сешоар.Малък и лек, може да бъде окачен на стената, зад вратата, за да спестите място, лесно за използване.Материал : PVCSize : 6*6cm Color : Transparent Quantity : 20pcs Maximum натоварване : 10 KGNotes : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават от снимка, поради светлина.2. Възможни са малки отклонения в измерването на продукта.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи