.

.

New
WjDmY Имитация на Ратан Настолна кошница за съхранение на Домакински играчки Кошница за съхранение на всички всячины Готварска кошница за съхранение на закуски (раз?

WjDmY Имитация на Ратан Настолна кошница за съхранение на Домакински играчки Кошница за съхранение на всички всячины Готварска

BGN 102.47

Наличност
Налично за поръчка

Имитированная рамка за съхранение от ратан, екологично чиста и здрава.Куха конструкция, добра пропускливост на въздуха.Характеристики : голям капацитет, са многофункционални.Лесно се съхранява всякаква всячину, играчки, закуски и т.н. Интимна дизайн дръжки, лесно да се заеме и да се премести.Имитированная рамка за съхранение от ратан, екологично чиста и здрава.Куха конструкция, добра пропускливост на въздуха.Характеристики : голям капацитет, са многофункционални.Лесно се съхранява всякаква всячину, играчки, закуски и т.н. Интимна дизайн дръжки, лесно е да се вземе и move.Name : Кошница за храненияматериал : PPColor : както е показано на фиг.Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основния продукт, другите бижута не се продават.Списък : 1*Кошница за съхранение.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи