.

.

New
Резьбонарезной Измервателен Уред, Резьбонарезной Измервателен Уред Прорезна Калибър Инструмент за Точно Измерване Практичен Прост Дизайн, Лек и Деликатен за Инд?

Резьбонарезной Измервателен Уред, Резьбонарезной Измервателен Уред Прорезна Калибър Инструмент за Точно Измерване Практичен Прост

BGN 8.31

Наличност
Налично за поръчка

ИНСТРУМЕНТ за ОТКРИВАНЕ на : Сензор на резба ACME също така се използва за определяне на ъгъла и ширина резбонарязващи инструменти.МАТЕРИАЛ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : за Измерване на резби от материал от неръждаема стомана,на резба штекерный сензор, чрез охлаждане преработка, силна твърдост.ШЛАЙФАНЕ ИНСТРУМЕНТИ : Стандартен калибър за шлайфане и настройка на инструменти при рязане на резба acme.ФУНКЦИЯ PRADUCT : Резба штекерный сензор лесен за използване, лек и деликатен, с точни измервания и опростен дизайн, който може да се използва широко и е трайна.ПРАКТИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТ : Измерване на резби се прилага за измерване стъпка на зъбите дърворезба и външна резба. 1. Използва се за измерване стъпка на зъбите дърворезба и външна резба.2. Сензор штепсельной вилици дърворезба, чрез закаляя преработка, силна твърдост.3. Той също така се използва за определяне на ъгъла и ширина резбонарязващи инструменти.4. Лесен за използване, лек и деликатен, с точни измервания и опростен дизайн, който може да се използва широко и е трайна.5. Стандартен датчик за шлайфане и монтаж на инструменти при рязане на резба acme.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Thread Gauge
Material:
Stainless Steel
Color:
Shown as Picture
Package List:
1 * ACME Thread Gauge :
1. Please allow 1-2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Ново

Избор на купувачи