.

.

New
Медна чаша и комплект/Инкрустирани мед комплект /Купуват повече, плати по-малко / Чаша /с Кухненски интериор/Специално производство/лечение питейна вода на стъкло/ ?

Медна чаша и комплект/Инкрустирани мед комплект /Купуват повече, плати по-малко / Чаша /с Кухненски интериор/Специално производство/лечение

BGN 40.64

Наличност
Налично за поръчка

Нашите изцяло ръчно изработени медни чаши са били старателно подготвени от нашите опитни майстори с релефни флорални мотиви.Вътре той луженый.Напълно медни чаши са ръчно изработени внимателно са произведени от нашите опитни майстори с богато бродирани, чеканными и релефни модели.Чистата мед е правоотношение на вътрешните повърхности на вашите медни съдове, за да ги запазят здрави.Това е специално умение, наречено турско-"Калайлама" (глагол) и "Калайчылык" (съществително).Благодарение на този метод на вътрешната повърхност придобива "светло сребро" цвят, и можете спокойно да използвате своето изделие по-дълго време.Продуктът трябва да се използват за такива напитки, като шербет, ира и безалкохолни напитки.Той може да се използва като домашен и кухненски интериор.Благодарение на своя стилен и елегантен външен вид можете да предложите лакомство на всички свои гости. # Цените ни варират в зависимост от размера, теглото и качеството на производство на фигурата. #Нашата доставката е безплатна.УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА на МЕД # Не използвайте метални лъжици. # Не съхранявайте чиниите в тава, използвайте я само за готвене и сервиране. # Не перете изделия от мед в колата. # Тел и т.н. За почистване.Не използвайте соскабливающие средства/вещества. # Висока температура, сол, кисели съдове може да доведе до петна или различни цветни сплави, но това не производствени дефекти. # За да изчистите потъмняване, което се случва по време на употреба, почистете го с помощта на лимон, сол и оцет. # Ръчно пране и сушене на ПОЛЗИТЕ от ИЗПОЛЗВАНЕТО на МЕД В ЖИЛИЩНИ ПОМЕЩЕНИЯ # Правилния растеж на организма, # Съдържа по-здрави коса и очи. # Предпазва от преждевременно стареене. # Увеличава производството на енергия. # Регулира сърдечния ритъм # Бързото зарастване на рани, # Грижа за кожата, # Стимулация на мозъка # Повишава имунитета # Понижава нивото на холестерола # Ако държите и пиете водата в меден съд, пречистена вода съдържа минерали".

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи