.

.

New
Шофьорът на автобуса Ключодържател Подарък,Шофьор на автобус Благодарност Подарък Шофьор на автобус Благодаря Подарък живи и здрави с този невероятен шофьор на а?

Шофьорът на автобуса Ключодържател Подарък,Шофьор на автобус Благодарност Подарък Шофьор на автобус Благодаря Подарък живи и здрави

BGN 8.78

Наличност
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ❤Подарък шофьора на автобуса : сладки гравиране на надписи,живи и здрави с този невероятен шофьор на автобус и благодаря за това,което ме държи в безопасност, чудесен подарък за шофьор на училищен автобус в началото или края на учебната година. ❤Благодаря подарък : Перфектен подарък за специален шофьор на автобус в живота си!той/тя ще ви държи в безопасност на пътя в училище. ❤Здрав материал : : Изработен от висококачествена неръждаема стомана,полиран завършек.Липсата на ръжда,липсата на избледняване,липса на алергии,липса на деформация,осигуряват дългосрочна полза,означава, че любовта трае вечно. ❤Пакетът включва : Идва с два пакета за ключодържател,един с надпис"живи и здрави с този невероятен шофьор на автобус!" ,Друга с надпис"Благодаря ви,че ме държи в безопасност"и бижутериен кадифена торбичка. ❤Ние обещаваме : Ние стоим зад нашата марка и предлагаме 100% пълно обслужване за връщане на парите.Ако по някаква причина не сте много обичате вашия ключодържател, просто се свържете с нас и ние ще направим абсолютно всичко необходимо.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ✤ ✤Чудесен подарък за водача училищен автобус ✤ ✤ 2 пакета шофьор на автобус ключодържател подарък ❤живи и здрави с този невероятен шофьор на автобус ❤Благодаря, че ме държи в безопасност ✤ ✤ 2 пакета шофьор на автобус ключодържател подарък Това прави внимателен в края или началото на учебната година, подарък за водача училищен автобус.Шофьори на автобуси, ден след ден, за да осигури сигурност на вашите деца.Един добър начин да ви благодаря, че сте охраняете на вашето дете.Красива цитат, за да им каже, как сте благодарни за цялата им тежка работа и любящо грижи през цялата година. ✤ ✤За обслужване на клиенти Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи