.

.

New
Многофункционални Преносими Ръчни Колички YGCBL,Количка, Платформа Количка за Транспорт Ролкови Колички ПЛОСКОСТИ Гъвкави Хост Компютър Тава Универсален Багажник ?

Многофункционални Преносими Ръчни Колички YGCBL,Количка, Платформа Количка за Транспорт Ролкови Колички ПЛОСКОСТИ Гъвкави Хост

BGN 71.20

Наличност
Налично за поръчка

♦♢Напомняне : автомобилът трябва да бъде съставен от само себе си.Може би ние не можем да гарантираме, че всяка сделка, ще бъде добра, но ние сме абсолютно защитаваме интересите на всички клиенти!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, а останалата част, ние ще решим!. ♦♢Използването на продукта : Поставен в хола, балкон, земята, заседателна зала, офис и т.н. ♦♢Характеристики : Стойка на тавата хост компютър е здрав, не е лесно да се деформира, не е лесен за да избледняват, е лесно да се движат, не е лесно да се надраска, пол, пудра. ♦♢Размер : 40 X20 X5 Cm, (1 инч 2.5 Cm), колелото : Универсална гума (със спирачка). ♦♢Материал : ПЛОСКОСТИ (подходящ за чорапи, здрав), носеща способност : 35 кг. ♦♢Добре дошли в моя магазин, има много стилове на колички за вас избор.Ако имате нужда от повече стоки за дома и отдих, можете да ги купите в магазина ми!▁▂Ръчно изработени продукти▃ : ▁▂името▃платформени колички▁▂▃колички параметри : капацитет на▁▂▃лагер : 35 кг▁▂Размер▃ : 40 X20 X5 Cm (1 инч-2,5 см)▁▂▃волана : спирачка универсални колела▁▂▃Предимства на кукли : ▁ ▂ ▃Повишаване на влагостойкости (отказ от директен контакт със земята, за да се предотврати навлизането на влага)▁▂▃Лек, за да се движат (лек, за да почистите и да преместим колата) ▁ ▂ ▃Гумени въртящи се колела правят се движат големи, тежки елементи в ъглите ▁ ▂ ▃ Вентилация и отвеждане на топлината (ефективно повишаване на топлинната мощност и удължават срока на експлоатация) ▁ ▂ ▃ на Помещение включва : 1 платформа само, ако ви трябва повече от един, моля, добавете покупка ▁ ▂ ▃ Начин на съхранение : да се избягва директна слънчева светлина или дъжд, да удължи ▁ ▂ ▃ Забележка : ▁ ▂ ▃ Размер на ръчно измерване, там ще бъде 1-2 см грешка, моля не возражайте, преди да купите.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи