.

.

New
Многофункционална Магнитна Подложка, Забавен Напитка Увеселителен парк, Двустранен Магнит За Хладилник и Декор Бар, Електронен Бележник, Сухо Изтриване с Вдъхнов?

Многофункционална Магнитна Подложка, Забавен Напитка Увеселителен парк, Двустранен Магнит За Хладилник и Декор Бар, Електронен

BGN 27.52

Наличност
Налично за поръчка

ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Тези забавни и вкусни тампона ще се превърне в идеален подарък за свети Валентин, годишнина, сватба или просто ще добавят уникален щрих на вашия дом.Разработен в САЩ, извършени във Виетнам. ПОСТАВКА ЗА НАПИТКИ и 4-в-1 - Защитете своите мебели/кухня от разливи и драскотини, водни пръстени и щети, а също така можете да напишете вашето име маркер на гърба си и никога повече да не се смесват напитки / бира за партито!Чудесен събеседник, с чувство за хумор.СТИРАЕМЫЙ, ПРЕЗАПИСВАЕМ, Независимо от това, как искате да накараш някой, кой ви не е безразличен, да се чувстват, вие ще откриете, че този продукт отнема думите директно от сърцето си.идеален за случаите, когато имате нужда от искрени думи на подкрепа, или когато искате да покажете на някой, колко те са чудесни.Незабавен тласък на вашето щастие - забавен дизайн е идеален, за да започне разговор, да се забавлява някого или просто да добавите нотка на остроумие на вашия дом.Повторни усмивките са гарантирани.Искаш ли още една бира?Свърши млякото? - Напиши нещо на другата страна маркер и залепете на вратата на хладилника като напомняне.Нужда от някаква мотивация? - Със здравословна доза положителни цените на обратната страна можете да получите искрата на вдъхновението, която ви е нужна, по всяко време на деня.Искате ли да накараш някой да се почувства специален и да го облекчи ден? - Пишете сърдечни послания на заден ход, залепете я на хладилника и оставете им приятна изненада!Уморени да тичат из къщата в търсене на резервни подложки, когато идват любимите си хора? - Те чакат за подходящия момент на вратата на хладилника, тъй като страхотно произведение на изкуството, или в полето, и този момент винаги идва!Винаги путаешь напитки по време на парти? - Напиши своето име на гърба на маркер, и вие винаги ще получите най-подходящия напитка!Грижа за продукта : _BOS_ Внимателно почистете повърхността след употреба. ♥ Гаранция 3 месеца.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи