.

.

New
SEIS 3 Слой на Малки Животни Хамак Леопардовый Дизайн Захарен Планер Легло Подвесная Клетка Крысиное Гнездо за Хамстер, Морско Свинче Чинчила Таралеж Звездица Проте?

SEIS 3 Слой на Малки Животни Хамак Леопардовый Дизайн Захарен Планер Легло Подвесная Клетка Крысиное Гнездо за Хамстер, Морско

BGN 11.19

Наличност
Налично за поръчка

【Фланела + арктика руно】 Тъкан е плътна и не е лесно пада, добре задържа топлината, а на допир е много мека и удобна.Вашият домашен любимец може да спи спокойно. 【Трислоен лабиринт】 Вашият домашен любимец не може комфортно да спи в него, но и забавно да се играе.Три нива на лабиринта, совалката в хамака си колкото искате.Вашият домашен любимец ще бъде доволен от този хамак. 【Размер】 30*30 см/ 11,8"*11,8".Подходяща за всички малки домашни любимци-захарен планер, хамстери, чинчила, морско свинче, плъх, звездица, протеин, птици, папагал, таралеж и други малки домашни любимци. 【Леопардовый принт】 Леопардовый принт добавя загадочности гамачному лабиринт, придава домашен любимец визуален ефект, може да привлече вниманието на домашен любимец и да си поиграете с него. 【Окачен дизайн】 4 куката, лесно да се мотае и да се оттегли, сигурен и здрав, не е лесно да се падне, вашият домашен любимец може да спят и да играят на сигурно.Характеристики Материал : фланела + арктика руно Дизайн : леопард Mailto : 1 опаковка Размер : 30*30 см/ 11,8"*11,8" Цел : малко животно-захарен планер, хамстери, чинчила, морско свинче, плъх, звездица, протеин, птици, папагал, таралеж и други малки домашни любимци Основни моменти 1. Дебела кърпа не е лесно губи дрямка, е добро задържане на топлината и се чувства много деликатно и комфортно 2. Трислоен дизайн, може да не е само сън, но и да играе в 3. Леопардовый модел увеличава тайната на лабиринта хамак, дава домашни любимци визуално въздействие и може да привлече вниманието на домашни животни 4. 4 куката, лесно да се мотае и да се оттегли, сигурен и здрав, не е лесно да се падне.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи