.

.

New
AILI Гира Гира От Неръждаема Стомана с Дъмбели Фитнес-Оборудване, Домашно Регулируема Тегло Чиста Стомана с Дъмбели Фитнес Оборудване 15-30 кг Гира Гира Упражнения и Ф?

AILI Гира Гира От Неръждаема Стомана с Дъмбели Фитнес-Оборудване, Домашно Регулируема Тегло Чиста Стомана с Дъмбели Фитнес Оборудване

BGN 47.44

Наличност
Налично за поръчка

★ Нескользящая ръкохватка : Функции с удобни текстурирана дръжка от PVC, за да се предотврати приплъзване, докато тренирате, което може да се гарантира вашата безопасност. ★ Перфектен за тренировки на тялото : помага за тонизиране и извайвам в ръцете, раменете, гърба, а също и укрепване на мускулите. ★ Гира Гира стойка за дъмбели само с тежести набор от нива на притежателя на дъмбели рамка за жени комплекти за мъже паунда и пейка малък чифт розови евтини употребявани мряна цолови ключалки, барабани олимпийски конектор дръжки дръжки дръжки на резба яка регулируема пластина упражнения 5lb lb 3lb 4lb 20lbs 5lbs 5-50 5-100 5-70 30-50 паунда. Многослойни йонофореза с дъмбели по-малък размер / дебела гумена втулка за защита на сигурността и не нараняване на пода. _BOS_ Може да бъдат леки или тежки, гъвкави, за да използвате всички мускули на тялото, в зависимост от вашите нужди.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи